Academy bij ArboNed

Onze academy

Goed opgeleide professionals zijn in een kennisintensieve organisatie als ArboNed een must om een hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten te kunnen blijven bieden. ArboNed heeft hiervoor een interne opleidingsorganisatie die zorgdraagt voor de ontwikkeling, uitvoering en het beheer van trainingen en opleidingen: de Academy.
De Academy biedt opleidingen aan alle professionals die deze nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren, hun kennis op peil te brengen en te houden of zich verder te ontwikkelen. Voor onze geregistreerde professionals stellen we vanuit de Academy een aantal geaccrediteerde opleidingen samen, waarmee professionals voldoende punten kunnen behalen voor hun herregistratie.

We ontwikkelen de opleidingen zoveel mogelijk zelf, in samenwerking met onze eigen professionals. Als dit niet mogelijk is, kopen we deze opleidingen. We streven ernaar alle opleidingen aan te bieden vanuit vakmanschapprogramma’s voor elke doelgroep.
 
De Academy werkt ook aan de relatie-opbouw met universiteiten, onder andere voor het opzetten van co-schappen en stages bij ArboNed voor studenten geneeskunde.