Student geneeskunde

ArboNed hecht grote waarde aan het werken met geregistreerde en vakbekwame bedrijfsartsen. Wij investeren dan ook graag in talentvolle en ambitieuze studenten geneeskunde. Studenten die nieuwsgierig zijn naar een carrière in de bedrijfsgeneeskunde.

Co-schap of (wetenschappelijke) stage

Studenten geneeskunde die benieuwd zijn wat je als bedrijfsarts kan betekenen voor werkgevers en werknemers op het gebied van gezondheid, verzuimbegeleiding en duurzame inzetbaarheid, bieden we graag een co-schap of een wetenschappelijke stage. Zodat je kunt ontdekken of het vak van bedrijfsarts bij je past.

Tijdens een co-schap bieden we een plek in een van onze multidisciplinaire teams; samen met bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen, re-integratie- en preventieadviseurs en psychologen verlaag je, aantoonbaar en duurzaam, het verzuim bij werkgevers. Vanzelfsprekend begeleid een ervaren bedrijfsarts het co-schap.

Bij een (wetenschappelijke) stage verzorgt een van onze gepromoveerde bedrijfsartsen de begeleiding. En bieden we onderzoekservaring binnen een van de pijlers in onze dienstverlening; verzuimbegeleiding, vitaliteitbevordering en veilligheid.

Contact met de dean van de Academy

De dean van de Academy, het opleidingsinstituut van ArboNed, vertelt je graag over co-schappen en stages. Schrijf je in voor een oriënterend gesprek.


Meer informatie?

Voor vragen of informatie over werken bij ArboNed kun je altijd contact opnemen met:

Marrit Willemsen - ArboNed

Marrit Willemsen

Corporate Recruiter