Research consultant bij ArboNed

Research consultant

Wetenschap zit in onze genen; de research consultants van ArboNed zijn nieuwsgierig. Hun kennis, ervaring en inzichten delen wij graag met Werkend Nederland. Om zo ook hun horizon te verbreden.
Vanuit een focus op innovatie en specialisatie doen de research consultants van ArboNed veel onderzoek. Onderzoek naar de drivers in werk en verdiepend – veelal wetenschappelijk - onderzoek naar de indicatoren van verzuim. Deze kennis bundelen we in het Kenniscentrum van ArboNed. De consultants werken nauw samen met de professionals, de afdelingen Communicatie en Marketing, en de Academy, het interne opleidingsinstituut van ArboNed.

Research consultants werken vanuit een oprechte interesse in onze opdrachtgevers en hun werknemers. Doen onderzoek en/of geven leiding aan onderzoeksprojecten bij werkgever over Verzuimbegeleiding, vitaliteitbevordering en veilligheid. Het uitgangspunt: de gezondheid en vitaliteit van werknemers positief beïnvloeden, en daarmee de productiviteit van de organisatie.

Wetenschappelijke inzichten vertalen research consultants naar een concrete aanpak bij klanten. Als gesprekspartner voor management en directie bieden zij hen op vernieuwende en enthousiaste wijze oplossingen voor de klantvraag.


Meer informatie?

Voor vragen of informatie over werken bij ArboNed kun je altijd contact opnemen met:

Ellen Verweij - ArboNed

Ellen Verweij

HR adviseur