Casemanager bij ArboNed

Casemanager

Samen het verzuim managen. Met werkgevers, met werknemers en met collega’s. De casemanager is de spin in het web en voert de regie over het verzuimproces.
De casemanager is hét aanspreekpunt voor de werkgever als het gaat om verzuim en speelt daarmee een belangrijke rol in het verzuimproces. Samen met collega’s is hij verantwoordelijk voor de tevredenheid van de werkgevers én de werknemers. Naast de directe collega’s werkt hij ook met veel plezier nauw samen met andere partijen, zoals verzekeraars en branches.

De casemanager ondersteunt werkgevers bij hun verzuimmanagement. Hij bewaakt continu de voortgang van het (deel)herstel en communiceert actief met de werkgever, de werknemer en de medische professionals over de meest effectieve route van verzuimmelding tot duurzame werkhervatting. Daarnaast adviseert hij over mogelijkheden en verplichtingen in het poortwachtertraject.

Een casemanager haalt energie uit de hectiek van deze functie. Het is een enthousiaste, kordate en nieuwsgierige collega met een proactieve houding. Hij is een kei op het communicatieve vlak en vindt het prettig om werkzaamheden voornamelijk telefonisch uit te voeren. Bij ArboNed kennen we twee typen casemanagers: de re-integratie- en preventieadviseur en de procesregisseur:
  • De re-integratie- en preventieadviseur ondersteunt werkgevers die direct een verzuimcontact hebben afgesloten bij ArboNed. Het accent ligt op het voeren van een optimale regie op het verzuimproces, zodat de verzuimduur wordt beheerst en (deel)herstel wordt bevorderd.
  • Als procesregisseur werk je voor klanten die een verzuimabonnement hebben afgesloten, gecombineerd met een verzuimverzekering bij een verzekeraar. Hier ligt de focus op het voeren van een optimale regie op het verzuimproces, gericht op schadelastbeheersing voor klanten.


Bekijk de mogelijkheden voor de functie Casemanager

Meer informatie?

Voor vragen of informatie over werken bij ArboNed kun je altijd contact opnemen met:

Ellen Verweij - ArboNed

Ellen Verweij

HR adviseur