Bedrijfsarts

Samen het verzuim managen. Met werkgevers, met werknemers en met collega’s. Als bedrijfsarts weet je waarom mensen uitvallen en hoe je ze verantwoord weer aan het werk krijgt. En hoe je het verzuim binnen organisaties kunt verlagen en laag kunt houden.
Onze bedrijfsartsen werken vanuit een oprechte interesse in onze opdrachtgevers en hun werknemers en communiceren transparant en helder. Hierbij verliest een arts de belangen en ambities van onze opdrachtgevers niet uit het oog. Hij combineert het werk in de spreekkamer met overleg met onze opdrachtgevers, ook op strategisch niveau. Vanuit onze visie adviseert de bedrijfsarts werkgevers en werknemers over werk en gezondheid.

Een bedrijfsarts bij ArboNed vindt het een uitdaging om met collega’s het beste te halen uit zichzelf, het team én de klant. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de uitvoering van de integrale dienstverlening en de klanttevredenheid.

ArboNed biedt bedrijfsartsen volop de gelegenheid zich te ontwikkelen. Samen bekijken we continu hoe we die ontwikkeling en ambitie vorm kunnen geven. Dit doen we door middel van een kwaliteitsprogramma, lezingen, intervisie en scholing. Ook onze eigen Academy draagt daar aan bij.

Webinar 'Werken als bedrijfsarts, anders dan je denkt'

Voortbordurend op de SZW-campagne ‘Bedrijfsarts worden’, geven wij tijdens een webinar van in 45 minuten inzicht in hoe het is om bedrijfsarts te zijn. Met medewerking van drie artsen en een klant, krijg je een goed beeld van het inspirerende, diverse vak van bedrijfsarts.

Wil je dit webinar bekijken? Klik hier om je aan te melden.

N.B. Dit webinar wordt georganiseerd door HumanTotalCare, waar ArboNed onderdeel van uitmaakt.

Interesse in een kennismaking?

We maken graag kennis met bedrijfsartsen die het verschil willen maken. We gaan dan ook graag met je in gesprek over de mogelijkheden, jouw wensen en jouw ambities. Of wil je liever eerst een dag met een van onze bedrijfsartsen meelopen? Wij nodigen je graag daarvoor uit. Neem dan contact op met onze recruiter.

Bekijk de mogelijkheden voor de functie Bedrijfsarts

Meer informatie?

Voor vragen of informatie over werken bij ArboNed kun je altijd contact opnemen met:

Marrit Willemsen - ArboNed

Marrit Willemsen

Corporate Recruiter