Basisarts

Samen het verzuim managen. Met werkgevers, met werknemers en met collega’s. Basisartsen met een interesse in de relatie tussen werk en gezondheid, bieden we graag een plek voor hun specialisatie bedrijfsgeneeskunde.
Onze artsen werken vanuit een oprechte interesse in onze opdrachtgevers en hun werknemers en communiceren transparant en helder. Hierbij verliest een arts de belangen en ambities van onze opdrachtgevers niet uit het oog. Hij combineert het werk in de spreekkamer met overleg met onze opdrachtgevers, ook op strategisch niveau. Vanuit onze visie adviseert de bedrijfsarts werkgevers en werknemers over werk en gezondheid.

Je bent ambitieus en je wilt je blijven ontwikkelen. Je beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde en bent geregistreerd basisarts. Je vindt het een uitdaging om met collega’s het beste te halen uit jezelf, het team én de klant. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de uitvoering van de integrale dienstverlening en de klanttevredenheid.


ArboNed hecht grote waarde aan het werken met geregistreerde en vakbekwame bedrijfsartsen en investeert graag in de specialisatie bedrijfsgeneeskunde van basisartsen. Samen bekijken we continu hoe we de ontwikkeling en ambitie vorm kunnen geven. Dit doen we door middel van een kwaliteitsprogramma, lezingen, intervisie en scholing. Ook onze eigen Academy draagt daar aan bij.


Interesse in een kennismaking?

We maken graag kennis met basisartsen die het verschil willen maken. We gaan dan ook graag met je in gesprek over de mogelijkheden, jouw wensen en jouw ambities. Of wil je liever eerst een dag met een van onze bedrijfsartsen meelopen? Wij nodigen je graag daarvoor uit. Neem dan contact op met ons op.


Bekijk de mogelijkheden voor de functie Basisarts

Meer informatie?

Voor vragen of informatie over werken bij ArboNed kun je altijd contact opnemen met:

Marrit Willemsen - ArboNed

Marrit Willemsen

Corporate Recruiter